Srdečně se ozvi

Srdečně se ozvi

Anotace: •••

Tohle musí někdy skončit

s životem na dlani

a dýcháním smrtelných pachů

Už bylo dost..

tahů

a následných šachů

Být zahnán do úzkých a krčit se v koutě

..to není, oč tu běží

Je to jen vystřelený mozek z poutě

stěží

 

Místy oblačno, místy chemické zbraně

Jak uspořádat v srdci Woodstock

když nevíme, jak na ně?

Procházka nitrem

Měsíční vzkazy

Záhada, co občas je a občas není

 

Budu tvým léčivým kódem

a čekat na rozluštění

Autor Trapné děťátko, 26.10.2013
Přečteno 348x
Tipy 7
Poslední tipující: její alter ego, Lioness, Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vystřelený mozek, jo, to mám...
Tváří se to trochu jako Hamlet ze světové války a k němu se rýmuje vynález zkázy, sakra, erupce na slunci. Aspoň, že na to rozluštění je šance.

03.11.2013 13:53:06 | lidus

tohle musí někdy skončit...

29.10.2013 08:15:23 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí