Nejistota

Nejistota

Anotace: ...................

pod vrstvou medu
kostky ledu
roztavit je
nedovedu
ačkoli žár mých citů
stále sílí
pro tebe zůstávám
jen hoch milý

den co den
uspět se snažím
prilepen k tobě
sladkou touhou
jako dítě
před vitráží
dát cokoli
pro chvilku pouhou

divné cesty
k lásce vedou
nespočet tunelů
v termitišti
člověk touží
žíti ve dvou
neb láká jej vše
co se blyští

však ne vždy
je obleva plná květů
a vonící
rajskou zahradou
někdy led
jen pustinu skrývá
kde naděje v lásku
neplanou

tak obávám se
příštích chvil
zda-li obejme mě
prázdnota
a polibek hořký
jak černobýl
srdce smutkem
omotá
Autor James Libustka, 31.10.2013
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Pelican, Amonasr, Niky88, Admen, Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně krásné, to se povedlo. Řadím k oblíbeným a děkuji.

06.11.2013 11:51:18 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí