Dej se mi...

Dej se mi...

Anotace: stylově zase trošku jinde...a proto se v tom moc necítím...

**********************

 

Víš...

 

Chci si zapamatovat Tvoji kůži,

prozkoumat každý její záliv,

někde zastavit a jinde zrychlit,

chvíli se ve Tvý blízkosti chvět...

 

*Jen tak si přivonět*

 

......Mít kousek Tebe......

* pár pohledů

* trošku doteků

* po málu polibků

 

Nenech mě hořet,

řekni,

co mám a nemám chtít,

jaká pravidla lásky ctít !

 

Vím...

 

Měla bych snad šílet

po dnešním zlomu

a bez poznámek Tvá,

z Tvého věčného hraní si

s mým křehkým JÁ !!

 

Naposled kříčím jedním slovem

"Zůstaň!"

 

*nadobro ztracená v tomhle světě*

*ve svém vězení snovém*

*moc slabá po odvetě*

Autor Gabrielle, 24.11.2013
Přečteno 334x
Tipy 12
Poslední tipující: kamínek, PANGÁSIUS, Rýmař Frantina, Isquieasuus, Amonasr, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, Alain
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí