Strhli mi svět pod nohama

Strhli mi svět pod nohama

Anotace: .

Strhli mi svět pod nohama

a ze strachu či z lítosti

sama sobě provrtala jsem

                  kolena.

To že jsem lakomá

a bojim se o ty

čtyři zdi kolem.

 

I o to co v nich je

nebo snad o to

co měly

                  oč jde.

Význam zpřeházených slov

nesmysly, smysly

denní stereotypy.

 

Nevěřim ani v to

co mi zbylo

protože nevěřim

                  že to je.

Jsem jiná

v prázdnym šálku od kafe.

 

A tak jsem si

                  sebrala všechno.

Autor Fiši, 15.12.2013
Přečteno 416x
Tipy 16
Poslední tipující: kamínek, Sýkorka07, Trystan ap Tallwch, Amonasr, Jana B., Joe Vai, Luky-33, CoT, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí