Mladá ke staršímu

Mladá ke staršímu

Anotace: pan a slečna

Ještě jsem nebyla,
když jsi prvně chodil
a šlapal bláto z cest.
Ještě jsem nebyla,
když ráno do školy ses budil
a měl si doma rest.
Ještě jsem nebyla,
když lásky školní vlály
a ty jsi letěl za nima.
Ještě jsem nebyla
,když holky se ti smály
a máma ti s nima radila

Ted jsem a tvá hlava šedivá
mě po nocích ve snech budí.
Ted jsem a nevím , čím to je
ale básně ve mě se zas rodí.
Ted jsem a ty o tolik let starší
mi dáváš naději.
Ted jsem a vím že všechno co tu píšu
bys slyšel raději

nahlas...
Autor Liduška, 20.12.2013
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: Dreamer, fijalka, Danger, tato22, jitoush, Jana B., Amonasr, J's .., zdenka, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná s vůní lásky :-)

24.12.2013 22:57:07 | Danger

Krásně plyne tvá báseň...

21.12.2013 17:52:52 | Jana B.

šediny můžou mít i duševně mladí
a černé čubriny i dvacetiletý starci

21.12.2013 00:11:27 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí