Modrá melancholie

Modrá melancholie

Anotace: ...

Není tě číst ani pro koho plakat
Milá

Vlhká tma
a temná silnice

Hvězdy asi zapadly za půlnoční hvozdy
a mlha spojila se s nocí

Mlha a Noc

Mé dvě kamarádky na cestě
ale třeba si lžu že nejsou..

Proti nim?
Necítím
nic nepřátelského
Ony mne doprovodí
To už vím

Na co bych je pozval
když jsou Vánoce

Možná by rády sníh..
Vidět momenty úsměvů
třpytící odlesky vloček a snů o hřejivých lidských srdcích

Blábolím
Nevím jak mne napadl vesmír
ten hluboký kocour
obklopující naše modré rande

Jaro předpovídal loni

dnes?

Musí mi stačit že mizí se mnou
a jdou dobrovolně a tiše

Žádná z holek mi nebyla tak blízko
Pozval bych je obě k hostině na ledu
jenže...

nebruslíme..nedržíme se ani za ruce
nemluvíme
čekáme na hranice
a co spojila v nás
před chvílí přítomnost
Autor J's .., 25.12.2013
Přečteno 305x
Tipy 14
Poslední tipující: Radhuza, zelená víla, maliska, Niky88, Amonasr, jitoush, Alizarin, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není tě číst ani pro koho plakat
když jsou Vánoce

taková záchytná kostra pro mne
hezký zbytek svátků, milé Jéčko :o)

25.12.2013 14:04:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí