Ten člověk byl cejtit houbama

Ten člověk byl cejtit houbama

Anotace: ...

Ten člověk byl cejtit houbama
nejmíň na dvacet metrů
žádný babky a klouzci
ale ty jedovatý a zlý
Jedy pro mě vždycky měly slabost
a někdy se jim nedá říct ne
tak jsem ho sledoval
Chodil dokola kolem bloku s prolukou
kde se v křoví potloukaly toulavý kočky
a snažil se na ně dupnout
prskaly a smály se mu
on zběsile dupal a dupal a dupal
dokud mu nedošel dech
sesypal se na chodník jako vysklená výloha
tisíc malejch kousků zoufalýho vzteku
který už se nikdy nedaj dohromady
a jedna kočka před něj pohodila ulovenýho ptáka
čerstvou smrt
ale ne zle chtěla ho nakrmit
ty kočky ho měly rády
jako jediný na celym světě mu nabídly lásku
a on je za to nenáviděl

Autor Fish, 27.12.2013
Přečteno 369x
Tipy 21
Poslední tipující: bogen, Firren, Robin Marnolli, Jana B., danaska, Luky-33, Amonasr, maliska, Jan Voralberg, poeta, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zanechalo to ve mě pocit a námět k přemýšlení. Ač nejsem básník, subjektivně hodnotím 8/10, + tip)

11.01.2014 12:25:54 | Firren

Někdy to i takhle v životě chodí...

28.12.2013 10:24:41 | Robin Marnolli

Z toho příběhu přímo mrazí. Ale je to pěkné.

27.12.2013 19:52:32 | danaska

Pěkný dílko. :)

27.12.2013 18:38:43 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí