Nevděčná láska...

Nevděčná láska...

Anotace: ...lidská jest.

Tohle tady 

to nejsem já

to je moje druhé cosi

co prožírá skutečnost

ostrými zuby

a krabičkami od cigaret
(protože kouření škodí zdraví)

 

modlíme se za zázraky
a pak se necháváme koupit
(protože pětistovka na dárky se hodí vždycky)

a někdy i pitomost nás dožene k pláči

to, když si vzpomeneme

čím jsme byli
a čím jsme mohli být

kdyby stromy byly stromy
a smích nás neděsil ze spaní
(ach, ty vzpomínky...) 

A přesto všechno jsem zamilovaná
do poezie

do hudby

do lidí...
(jen láska je věčná, Sedmikrásko

a pel z křídel ti zachrání nečistá ústa...)

Pokud věříš... 

Autor terezkys, 29.12.2013
Přečteno 377x
Tipy 18
Poslední tipující: kamínek, RyxiraAmyGinger, Inna M., Amonasr, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, poeta, Sýkorka07, danaska, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to velmi dobrá věcička...

10.01.2014 17:38:27 | kamínek

Díky :-)

10.01.2014 17:39:10 | terezkys

Ukázka jak se dá s textem pracovat dál :-).

Moje druhé
-----------

tohle tady
to nejsem já
ale druhé cosi
prožírá tě
ostrými zuby
krabičkami od cigaret

a smích nás děsí ze spaní

to když si vzpomeneme
čím jsme byli



.

30.12.2013 16:19:17 | Nikotin

Like

30.12.2013 13:42:27 | Plato

Mila - asi - Terezko, píšeš velmi zajímavé básně.

29.12.2013 20:18:36 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí