Všechny barvy jsou obsažené v černobílém spektru

Všechny barvy jsou obsažené v černobílém spektru

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=RiQbLGI0aFA

 

Poslední zbytky sladké šťávy

olizuješ z hrdla lahve právě

když…

Prosím, pozor přináším zprávy

o legálně pěstované trávě.

 

Přináším novinky o bolehlavu

Prosím pozor, mám pro vás zprávu!

ukrytou na lahvovém dnu

A gratis nesu příběh o splněném snu.

 

Moje můza odešla dneska už spát

tak ji nechme si něco zdát.

Zatímco budeme společně zírat do světel metra.

A všechno se rozpadne na kousíčky.

 

Kousíčky našeho malýho černobílýho barevnýho spektra.

 

Autor Elisa K., 11.01.2014
Přečteno 296x
Tipy 12
Poslední tipující: Fiši, enigman, Radhuza, Jana B., Isquieasuus, Amonasr, Bakchus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepij z lahve...

14.01.2014 13:17:52 | enigman

Jasan. Ať žijí brčka...

14.01.2014 18:16:02 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí