Otrok

Otrok

Anotace: proč musíme dělat to, co musíme? kdo říká, že něco musíme?

Chápu pijáky co topí,
smutek
ve sklence alkoholu,
až budu smutnit,
přisednu
a upijem se spolu.
Snad do němoty,
co se smrtí si hrdě rukou třese,
pak odplazím se,
a zůstanu
napospas vlkům v lese.
Na zdi roste
odraz mého stínu,
mé druhé já -
se sebevražednými pudy,
co vůbec neví
kam a vlastně kudy.
Občas jsem jak srny,
co s riskem vrhají se vstříc ostnatému drátu,
jsem pokroucenou postavičkou života
a otrok osnov státu.
Autor Annie the wolf, 14.01.2014
Přečteno 383x
Tipy 18
Poslední tipující: kamínek, Rezkaaa, V.N.Losinský, enigman, Isquieasuus, Amonasr, Slechtic, Luky-33, J's .., maliska, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu depka, ale víš o čem píšeš a umíš to sdělit...

23.01.2014 19:55:16 | kamínek

nemusíme...

15.01.2014 23:55:32 | enigman

Tak zkus nemuset...už když jsme se narodili, museli jsme.

16.01.2014 19:32:04 | Annie the wolf

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí