Karakal

Karakal

Anotace: ...

Magie pomíjená léta,
drobná, však ne tak nicotná,
pompa již minulého světa,
pod pouští téměř nehmotná.

Červených rysů prosté rysy,
pohlaď mne, jestli troufáš si,
zhrzený nebo velkorysý,
zahleď se očím do krásy.

A zlatý písek dějin v srsti,
ochromen padni na kolena.
Střípky snů, nebo minulosti?
Stovky jmen jsou teď beze jména.
Autor Anjesis, 05.02.2014
Přečteno 386x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, WhiteRayne, Madanik, Amonasr, RyxiraAmyGinger, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí