Vážka (Ve sklenici svatého Valentýna)

Vážka (Ve sklenici svatého Valentýna)

Anotace: Trošku s předstihem, vyznání v den lásky. (fuck it!)


Nebe mělo barvu jejích očí

a v mé sklence topila se vážka

- zbloudilá

- a utopená

- bezradná

- a podnapilá

 

Jako moje mysl při pohledu na ni

ona je tak nádherná

ona to ví

 

Říkám jí:

sfoukni všechny svíce na mém dortu

a přej si nějaké tajné přání

třeba se ti splní, stejně vím, co chceš

jsi tajemná, ale odhalená

 

 

Jak plamínky zhasly a vážka uhynula

došlo mi, že jsme jako ony

Ony svíce a a onen hmyz,

volní,

přesto spoutaní,

povolní,

chlastem zbouraní

 

 

 

Mohu žít, mohu dýchat, mohu pít,

ale nemohu volně myslet, cítit a chtít

když za každou myšlenkou, každou vzpomínkou

jsi ty,

jen ty

 

 

Miluji tě,

jako vážka miluje svou sklenici s Valentýnem,

protože není to romantické,

jakým nádherným způsobem uhynula?

 

 

 

 

 

Autor JoeBLACK, 06.02.2014
Přečteno 646x
Tipy 11
Poslední tipující: Sýkorka07, Avola, Elisa K., sluníčko sedmitečné, enigman, Isquieasuus, Amonasr, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

představil jsem si podnapilou vážku...občas se jí podobám...ale na rozdíl od ní lítám...

07.02.2014 08:58:26 | enigman

... tak to já mám často podnapilý i pocit, že klidně létám :D

07.02.2014 11:14:47 | JoeBLACK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí