Dvojbásnění (o r)adosti

Dvojbásnění (o r)adosti

Anotace: •••

Chci si už jen hrát

 

•••


Chci si rolničkou prostřihnout cestu

za nůžkami

a klubíčky z bramborových špaget

Chci se probudit na hraně bowlingové koule

sám.. s tebou

a zarůstat pleší

jako jednoznačný dvojsmysl smutku

který mě tak těší

..

těší, těší, těší

 

Chci se jen tak toulat prázdným davem

za lidmi

a duchy bez bílých prostěradel

Chci válet sudy v plastikových lahvích

sám.. s tebou

a běhat střemhlav po rukou

Chci být tou náhlou a nejistou..

doživotní zárukou

..

ou ou ou

 

Chci se dotknout jasu tvých hvězd

i za svítání

a proměnit rozum v nechápání

a hrát si, a hrát..

a vstítit branku bez hokejek a puků

když..

 

___________________________________________________________

 

Přesýpací digitálky dělají kuků

 

•••


Dvě sta dolarů za mrtvého sviště

Centík za krysu

Za trapnou výmluvu "tak někdy příště"

chci fotku s nahou Cookie

na mysu

..

Střelkovém

či Dobré naděje

..

vždyť je to vlastně úplně jedno

kdo se dřív dosměje


Správná odpověď zní: "Nikdo"

Autor Trapné děťátko, 05.03.2014
Přečteno 325x
Tipy 23
Poslední tipující: její alter ego, Elča, enigman, zelená víla, střelkyně1, jitoush, poeta, Elisa K., básněnka, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Super... A věta Přesýpací digitálky dělají kuků je úžasná :)

06.03.2014 11:23:06 | Elisa K.

co by asi rozesmálo kouli...hrana?...

06.03.2014 07:34:05 | enigman

i mně se líbí ten nadnesený pohled na věc... :)

06.03.2014 01:14:29 | zelená víla

Moc se nesměju, ale nadsázku mám ráda...trochu cynická záda;-)

05.03.2014 17:46:54 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí