NETRVÁNÍ

NETRVÁNÍ

Anotace: ...

 

 

 

   Okamžiky co zmizely
   Věci co se posraly
   Náhody co se znovu nesejdou
   Lidé se kterými jsem prožila jedinou vyjímečnou
   chvíli co už se nedá zopakovat

   Protože nic se nedá zopakovat

   To všechno mnou proplouvá když hraješ na piano
   Dva metry ode mě se dotýkáš kláves
   a ty se dotýkají mě
   Každý tón je spoustou okamžiků
   Momenty kratší než tlesknutí dlaní
   Začátky a konce splývají
   jako políčka filmu

   Všechno je pomíjivé

   "Pouze pomíjivost trvá. I tento plovoucí svět pomine."

 



   Jak zvláštní 
   oproti tomu...
   Že když spíš vedle mě
   tak se nic neztrácí a nic nepomíjí


   krom právě té chvíle

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Elča, 16.03.2014
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: kamínek, enigman, Amonasr, Jan Urban, maliska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skluzavka dětsví a míhající se obrazy
reality slité do barevný šmouhy času ....

není potom a teď, jen okamžiky záblesků
který zapalují život ...

a vědomí nezvratnosti času

25.03.2014 13:12:16 | HarryHH

Mžik oka
rámuje uplynulý čas

a malíř přidává pastelové barvy

a možná to není ani malíř
ale jen ubohej natěrač
kterýmu se zachtělo
místnost úlevy
vymalovat
narůžovo

Pro trvalost chvíle
.... bez konce ...

25.03.2014 13:10:18 | HarryHH

nedochvilní...

18.03.2014 00:33:30 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí