Něco nepředstavitelně krásného

Něco nepředstavitelně krásného

Anotace: •••

..se vylíhlo z upovídaných úst

a díky slabosti pro smích

mohlo dále růst

jako soužití dvou ovocných šťáv

Divné, že?

 

Ano, ta líheň z ukecané papuly

(vysvětlím)

To bylo tak, že se hromy a blesky nahnuly

směrem k šedi ostravského kouře

a rázem vznikl úkaz

zvaný též jako..

bouře

 

Lámat si hlavu, srdce či žaludek

už zkrátka není tolik trendy

jako založit akciovou lásku

a vyplácet dividendy

 

..třeba Amorkům z Piccadilly

 

Ano, ta slabost

(vysvětlím)

To jen díky ní jsem se tak hlasitě smál

a pokud mě kdy zaleješ

budu ti růst na záhonku

dál

Autor Trapné děťátko, 23.03.2014
Přečteno 360x
Tipy 15
Poslední tipující: Noc17, enigman, Robin Marnolli, jitoush, Elča, Elisa K., poeta, její alter ego, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně, fajně a pěkně...:-)

23.03.2014 20:50:41 | Robin Marnolli

....ze soužití dvou ovocných šťav může vzniknout koktejl se zajímavou
chutí....Ji.

23.03.2014 19:42:26 | jitoush

Příjemná formička

23.03.2014 15:13:38 | poeta

To jsou ty přírodní úkazy. Ty jsi taky jeden.

23.03.2014 13:59:57 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí