V mezičase

V mezičase

Anotace: tě stále ještě mám...

.
z včerejších dotyků
malujem si budoucnost

nic víc

sny schovávají se
vyplašeně pod peřinou

jako všechny
naše budoucí děti


cítím tvoje prsty
na svých

tak nenásilné objímání


naše skutečnost
je ukolíbaná
sobotním ránem

nespěchám

mám
stále ještě Tě mám
...
Autor Lizzzie, 13.04.2014
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí