Kodex

Kodex

Anotace: ✖︎ 5.5. 2014

Děj nebyl nakloněn konečným zvratům

Světla už nezářila na téhle straně planety

Kamínky zapadaly přesně do mezer

a barvy utekly z tvé palety

bílé a černé

neboť trio štětců tančících po obzoru

zůstávalo věrné

.. 

zůstávalo věrné

 

Ta podoba oceánů se nedala rozkrájet

 

Posuň svou ruku níže

(ale bez zbytečných dotyků)

Přeskoč až na konec

(ať už bude jakýkoliv)

Možná tě překvapí, jak čistou vodu okusíš

(jak nevinnou)

..a kolik toho nakonec zmůžeš

i když nemusíš

býti květinou

..

býti květinou

 

Nemusíš..

poslouchat fantazírování vážek

Vždyť dojít na konec zvráceného děje

se dá i bez podrážek

A nikdo nepřijde k újmě

..když se lesklé obrazy vpijí do obrazu matného

 

Věř mi..

 

Neudělala jsi nic špatného

.. 

Nic špatného

Autor Trapné děťátko, 05.05.2014
Přečteno 505x
Tipy 13
Poslední tipující: její alter ego, hanele m., jitoush, Jort, banana, Amonasr, Elisa K.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Druhá taková do mé dnešní nálady. Silnej bolavě krásnej pocit. Jako zamlada.

06.05.2014 19:34:05 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí