Zimní II

Zimní II

Anotace: ...

bílý vítr políbí mou siluetu

ze země svý stopy seberu

orli rozepnou křídla k letu

s křikem se dají k severu

 

letět do šedé dálky s nimi

s prázdným srdcem a lehkou hlavou

být prvním poslem kruté zimy

jež dusí život sílou dravou

 

prosím zapomeň na mě

bludící někde v sněžné pláni

sama tam ztratím paměť

vzduch v plicích, teplo dlaní


skryju se před svým životem

co po mě zbylo, všechno seberu

před tebou, před sebou i před létem

uteču k severu

Autor RyxiraAmyGinger, 16.05.2014
Přečteno 279x
Tipy 11
Poslední tipující: Adelheidis, Draconian, jitoush, Aiury, Jort, poeta, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí