Karma trapná

Karma trapná

Anotace: Dobré vrací dobré, špatné vrací špatné...

Karma trapná

 

Hraji si v slovu,

jsem jako dítě,

navždy, budu i pak…

Narozeno znovu,

hříchu jen smít tě

lusknutím, jen tak

 

Dobré činy

vrací dobré,

špatné zase špatné…

Snažíš se být jiný

padre,

promiň, je to trapné

Autor SmallGeorge, 28.05.2014
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, Nio, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, AndreaM, Aiury, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí