Když vítr šeptá

Když vítr šeptá

Anotace: ---

Zastavit se
a chvíli stát!

Zhluboka se nadechnout
a vnímat vítr vát.

Vnímat jak si
pohrává s vlasy
cítit jeho pohlazení
doteky po tváři
políbení.

Poslouchat
jak do ucha šeptá
tajemství jeho síly.

Cítit
když lehce lechtá
když snaží se dát
více víry.

Jít za ním
když udává směr
kterým se dát.

Je příjemné
zastavit se
zavřít oči
a cítit
vítr vát.
Autor Rozina, 05.07.2014
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Akrij8, Jort, Pamína, Aida, Amonasr, Gita Grandová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí