Výherní - Radio City

Výherní - Radio City

Anotace: zadání: Složte z názvů hitů skupiny Kryštof souvětí nebo krátký příběh

život můj je jeviště
a na něm ženy víří
po kouscích lehce odfukují
ostych jako chmýří

po studu zbyly střepy
v hrudi srdce buší
krev má je potok lávový
a svědomí se ruší

roztáhnu křídla z mýdla
a střemhlav v lásku poletím
je mi jedno bůhvíkam
tak líbej mě
ať o tom vím
Autor James Libustka, 04.08.2014
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, Niky88, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí