Je krásné se smát

Je krásné se smát

Anotace: ---

Smích

lék na bolavou duši
lék k prodloužení života

Smích

snad každému sluší
je lidskost, ochota

Smích

rozzáří každou tvář
dá do očí jas a zář

kdo neumí se smáti
sám si život krátí.
Autor Rozina, 23.08.2014
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí