Čichám VH a minulost

Čichám VH a minulost

Anotace: ...

*
školáček s cigaretou za rohem
*
cinkání klíči
- francouzskými
*
O čem mluví muškáty na balkóně..
*
Prsa - dokonalé trojky
krásné holky
*

Divám se
dívám
na počmáraný papírek z kapsy
mluví jako déšt v noci
silněji

psalo ho
moje minulé já
někdo jiný
cizí

snad plný ideálů
plný lásky

*
Mladický bonton
*
skořápka rána rozdrcená rozedněním
*

Dívám se
na druhou stranu
lístečku

pomačkaný a ušmudlaný
kdysi plný touhy
výšin

Otevírám sešit ze základní školy
s nevinnou básničkou

*
,I to nejkrásnější nebíčko
nemá barvu - jako Tvoje očíčko
tak nádherně barevné
modré'
*

Opravdu, psal jsem to já?

Jak může být oko barevné a modré? ..Ono ale bylo...

Kurva!

Kdo mi sebral nevinnost?
Život?

Co je život Vladimíre?

Mlčíš...

Haló, moje minulé Já
nechoď za mnou
stejnou cestou...

Minulost je pro zbabělce, co se bojí budoucna...

a já se blb, zajímal o historii!

Řešit dekadenci
já..
při své usmrkanosti?

Vladimíre!!
Autor Kubský P., 30.08.2014
Přečteno 315x
Tipy 17
Poslední tipující: Lucie-, hanele m., Radhuza, Akrij8, Frr, Amonasr, AndreaM, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nechoď za mnou STejnou cestou - tak to se mi líbí

31.08.2014 14:32:32 | Radhuza

Píše Ti to... :-)

30.08.2014 21:35:52 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí