Světlo ve tmě

Světlo ve tmě

Anotace: .........

světlo ve tmě
zní to vzletně
uvnitř skryta naděje

 

co když ale
ve frázi omílané
ješte jiný smysl je

 

mluvím o tunelu
v závěru bytí
na jehož konci prý
světlo svítí

 

tady
naděje slábne
a dosáhnout světla
je celkem snadné

 

tady
na konci cesty
k čemusi
člověk již doufat
nemusí

 

na dosah
je věčný klid
ne příslib změny
k lepšímu
co vybereš si
budeš mít
buď naději
a nebo
tmu

Autor James Libustka, 04.09.2014
Přečteno 299x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, AndreaM, Trochu, Rozina, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí