Pod nebem

Pod nebem

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=mhlS0ZnTD8Q

Sbírka: Koleje

Snad vždycky šlo o tuhle chvíli

možná to takhle mělo být 

soumrak se chvěl a čekal nad obzorem

na nás, abychom se připravili

 

na bolavou a nesmlouvavou krásu

odrážející se od železných brázd

vzduch lehký jako křídla můry

zněl tupou prázdnotou našich hlasů

 

Zabloudila jsem ve tmě na trati

byla jsem cizinkou sama sobě

co chceš, si vezmi, co nechceš, odhoď

má sladká, nekonečná závrati


Byla jsem cizinkou sama sobě

jen nesměle se dotýkala vlastní kůže

ztracená v dřevě starých pražců

ztracená někde v tobě


Autor RyxiraAmyGinger, 10.10.2014
Přečteno 336x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Madanik, Akrij8, terezčinapřezdívka, jitoush, Draconian, Amonasr, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a teď jsi nalezená?...

27.10.2014 20:46:41 | enigman

ještě ne... :)

27.10.2014 21:16:50 | RyxiraAmyGinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí