Je ráno

Je ráno

Anotace: Srpen. Další z těch, u kterých jsem název vytáhla kdovíodkud (konkrétně z prvního řádku) až teď.

Je ráno,

Bílý svit přichází

zničit mé naděje

Má bezcenná víra

upadá,

svíjí se v proužku světla na zdi

Už nedoufám,

nedoufám, že bych

nikdy už nespatřila tvůj úsměv

Nedoufám,

že můj svět raději pohltí

úleva zapomnění

 

Noc prchla,

Mé prsty stále ti zpívají

své modré blues

Hodiny ručiček

sviští jak střela

co zasáhla cíl.

Svlékáš si triko,

oči ti mžourají

a stále najdeš si čas

mít mě rád

Zoufám si potají,

co s námi bude?

Jsem cizí, nevěř mi...

 

Bojím se být...

Autor KatkatkaW, 30.10.2014
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: CoT, Dany123, želvička001, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň =)

01.11.2014 19:32:02 | Dany123

Děkuji :)

01.11.2014 23:36:28 | KatkatkaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí