Poztrácené sentimenty

Poztrácené sentimenty

Anotace: ★★★★★

Protkán vjemy..

jak by zcela jistě pověděl básník

Jsem..

protkán vjemy

(a z toho, moje milá)

je mi

jako bych najednou dýchal čerstvěji

smál se víc

zíral na hvězdy

a na měsíc

jako bych poztrácené sentimenty zase nacházel

jen pár milimetrů pod tvou kůží

 

Zhoubné chvilky neurčitých starostí

mizí pod návaly tepla

a čirých radostí

tak snadno

tak hladce

jako když rozezníš svá slova prázdným náměstím

a lidé se seběhnou..

 

(přeci tam)

 

nikam jinam je to netáhne..

 

než..

 

za štěstím

 

Povznesen klady

jak by zcela jistě pověděl blázen

Jsem..

povznesen klady

(proto teď, moje milá, stojím)

přímo tady

jako bych už nechtěl odejít nikdy nikam

za hranici dozvuku

jen si tak skromně zažádat

v pravou chvíli o ruku

jako bych poztrácené sentimenty zase nacházel

 

tam, kde jednou povíš ano

Autor Trapné děťátko, 03.11.2014
Přečteno 280x
Tipy 16
Poslední tipující: její alter ego, Lioness, Luky-33, La Ragazza con Bandiere Ceche, Robin Marnolli, maliska, Frr, Elisa K.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tolik se mi líbí
napsané dílo Tvé
však dočkat se nemůžu
až dozvím se
..jak to asi dopadne :)

ST

05.11.2014 10:54:44 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí