Ve vínu utonula naše bezprostřednost

Ve vínu utonula naše bezprostřednost

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=tkt5LVLy4Vo

Stojíme naproti sobě
v mlze
ještě jsme se nenašli
ještě jsme nezjistili
co se stalo po tom
kdy jsme zemřeli

 

ve sladkosti
zrychleného dechu
na matraci z připínáčků
voníš jako
ztracená důvěra
právě sfouknuté svíčky

 

za zdí sídliště
vede dálnice
s umělohmotným životem
a my už se nesmějem autům
co zde v davu proudí
protože se vezeme v nich

 

snídaně
na tvém vlhkém
talíři
do chvíle
než z nás realita
chytla plíseň

 

jsme děvky
zabalené v papíru
beatnických autorů
a pak se divíme
že jsme dobrý jen v tom
jak být špatný


tvoříme pouze minulost
jelikož co srdce nebolí
to oči nepálí.

Autor Isquieasuus, 08.11.2014
Přečteno 337x
Tipy 22
Poslední tipující: Zylberstein, nebech, enigman, Lioness, Elisa K., Sýkorka07, Jort, Frr, AndreaM, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Několik obrazů mi skoro vyrazilo dech, vážně pěkné :)

12.11.2014 00:01:58 | Lioness

Děkuju.:)

16.11.2014 09:03:26 | Isquieasuus

Ty závěrečné dvě sloky tomu dodávají :-)

08.11.2014 22:21:41 | Amonasr

Děkuju.:)

08.11.2014 22:31:03 | Isquieasuus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí