Nastrahy

Nastrahy

Anotace: ...

Cipy moji rozervane duse
zachytavaji se o vetvovi stromu
chci domu tam co to duverne znam

Tam co pocit bezpeci a citu mam
bez nich podleham iluzim kouzlum
a nastraham kde sama sebou se nevyznam

Nekde tam hluboko v dusi te mam
tvuj obrazek malovany jen cernou tuzi
dech se uzi kdyz se tam hluboko zadivam

Az jednou vystoupis ze sveho obrazu
chci verit zazrakum...Ve tvych ocich
cist usmev me tvare v jemnem tom odrazu

A ustlat nasim srdcim k ulehnuti...
Autor Yazmin, 17.11.2014
Přečteno 415x
Tipy 12
Poslední tipující: knihomolka, Lioness, enigman, jitoush, Amonasr, Malá mořská víla, Frr, Akrij8, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nakrásně rozestlané
stesky svých představ

Moc se Ti povedla, jako vždy...

18.11.2014 14:55:11 | Lioness

...Dekuji Lioness:))) me predstavy jsou odrazem meho zivota...s laskou Y

18.11.2014 16:09:55 | Yazmin

rozestlano...

18.11.2014 13:42:54 | enigman

...vdecne "ANO" Y...

18.11.2014 16:06:36 | Yazmin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí