Perspektiva

Perspektiva

Anotace: Věnováno

Tvá půlka světa si dnes koupila nové boty

a šla se smát ke kávě

 

listovat v životech - za kolik stojí a

kolik bot daly ONY dohromady

 

Z pohledu žabí perspektivy kváká

stejnou melodii

o barvě na vlasech

o práci o dětech o příteli

o tom, že dnes bylo Latté 

 

čtou i ve mně

 

Jak ve mně může zkoušet číst

někdo, kdo četl jen pár knih?

 

Buduji své dveře slávy

a hrdinně vám

utíkám

 

Autor Aaliyan, 29.12.2014
Přečteno 228x
Tipy 8
Poslední tipující: Pamína, jitoush, Amonasr, Luky-33, Frr, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jak ve mně může zkoušet číst někdo,kdo četl jen pár knih....to se mi
fakt líbí....říkám si pod dojmem Tvých veršů,abych se nestala analfabetem
ve chvíli,kdy si mám číst sama v sobě,abych se něco dozvěděla.....Ji.

29.12.2014 21:11:05 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí