Na začátku všeho

Na začátku všeho

Anotace: ◎◎◎◎◎

Jsme šedovlasí..

Doutnáme jako louka po požáru..

Chceme se jen obejmout..

v tom neskutečně drahém fáru

řítícím se z útesu..

tam, kde už život..

víc nesnesu

 

"Jenomže jiskry nelétají pouze jedním směrem.."

šeptala jsi mi do ucha

a mé srdce se zbarvilo do přírodní zeleně

protože červená už není in

stejně jako maličkosti

v zástupu veličin

 

Snesitelnost je zkrátka těžší než samotné bytí

 

..jenomže na začátku všeho

se každý konec tváří

jako vlnobití

 

jako by se ani ze své nory nechtěl hnout

jen kráčet po tvém boku

a na konci ničeho

 

tě obejmout

Autor Trapné děťátko, 31.12.2014
Přečteno 300x
Tipy 20
Poslední tipující: hanele m., Radhuza, knihomolka, bogen, Lioness, Jort, jitoush, Frr, maliska, Elisa K., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase perfektní konec.... :)

31.12.2014 23:39:04 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí