Teatrální Ježíš

Teatrální Ježíš

Anotace: ...

Andělé při nás
zvrací
nůžkama si stříhaj křídla
srolovanou bankovkou nasávaj sněhobílý čáry
a flirtujou spolu ve spánkový paralýze
píšou básně a nikdy nikdy to
nebyla poezie
písně jejich zvonů jsou jako
řev červený zvěře unikající z cirkusovýho představení
přes kterej neslyšíš žádný
nic
příliš mnoho prášků na spaní
příliš
příliš mnoho vína
příliš mnoho
příliš
splínu
Autor Gwendoline, 04.01.2015
Přečteno 294x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, enigman, Jort, Putovatel, Amonasr, Tom Dvořák, CoT, maliska, bogen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak co teď...omezit?...

05.01.2015 11:22:10 | enigman

Tak společně s Porcupine Tree mocná kombinace.

04.01.2015 22:45:39 | Putovatel

docela obstojné, tak jsem si řekl, že tomu dám tip. snad poslouží dobře.

04.01.2015 21:59:35 | CoT

potom děkuji za ochotu :D

04.01.2015 22:25:02 | Gwendoline

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí