Jen tak ...

Jen tak ...

Anotace: ...

 

   Tak trochu abnormální

   večer

   s pojistkou nevedění

   přišel 

   

   zůstat stát, ležet

   klečet či brečet?

   

   napsat či zůstat tiše, 

   odpoveď ano či ne

   mluvit nebo mlčet

   

   přicházet s novým 

   nebo 

   zůstat v zákoutí 

   své duše

   tiše

 

   prospat i den

   nebo jít vzhůru 

   k lidem

   s ledovým klidem

 

   s červeným vínem

   ránem stejně tak 

   jak večerem

   s přívalem vlastních 

   slov

   

   zůstat nevyslyšen

   a v nitru vědět

   že 

   pro nás dva 

   čas přišel.

Autor Daniela, 12.01.2015
Přečteno 249x
Tipy 11
Poslední tipující: magnet-ka, Květka Š., zelená víla, Amonasr, Pamína, Martinecka23, Jort, Gaspi03, Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí