Jak kdy(si)

Jak kdy(si)

Anotace: .

Běží na běžícím páse
Ani spát se nevyplácí
Stále pasou po vší kráse
Všechno se vším, ze vší krysy

Přežít, blíže nebýt spáse
Ob několik generací
Zlé sny se jen nesní, zdá se
Všichni místní ze vsi visí

Slyšet hlasy, zbytky lásek
Co se mezi všemi ztrácí
Ode dneška nesnídá se
Nechce, nesmí žít jak kdy(si)..

 

Autor Manni3, 18.01.2015
Přečteno 247x
Tipy 12
Poslední tipující: Akrij8, enigman, Madanik, Amonasr, Frr, knihomolka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí