s copánkama na houpačce

s copánkama na houpačce

Anotace: ...

 





vyprávěl jsi mi podobenství o rozsévači

s hořkou pachutí v ústech

se dostává až do krku

kdysi bělostná kůže je rozežraná od mollů


tenká střeva mi vyrvi a naplň

jehličím

pamatuješ... z vánoc

 

teď mi jen chybí

modré skleněnky

zadupala jsem do hlíny

slunce


bez červeného čepečku 

to nejsem já


ztracený chlapeček uprostřed kružnice

natahuje ruce k nebi

ale já jsem mu ukradla 

hvězdy

 
 
 
 
 
 
Autor jeho múza, 27.02.2015
Přečteno 232x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Jort, Jan Voralberg, Amonasr, Nikita44, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je síla...díky ta zážitek..ST :-D

28.02.2015 18:16:15 | Frr

Já děkuju :)

28.02.2015 19:16:43 | jeho múza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí