Všem hvězdám zdar

Všem hvězdám zdar

Anotace: doufám, že na.... místní "star"

 

Nejraději mám toho Arafata,

bez něj, velká ztráta.

 

Chytrý jak včerejší noviny,

nemůžeš mít názor přec jiný.

 

Však on, slovo boží,

jak myši své básně množí.

 

Tleskám, hymnu hraji,

on nejlepší v tomto kraji.

 

A svatozář mu září,

skoro jak ten škleb v jeho tváři.

 

Fousy se mu kroutí,

jak v košíku proutí.

 

Prý hlubokých myšlenek posel,

je to zatím jen o..l .

 

S věnováním všem, co se našli,

zdarma přidám i růžovou mašli.

 

 

 

 

 

Autor Nespavec, 02.03.2015
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: A42, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mašli, aby tě našli... :)

02.03.2015 22:34:51 | Elisa K.

Občas to sice bývá na mašli, ale mě by asi ani s mašlí nenašli. I pro mě je to problém ;)

02.03.2015 22:39:46 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí