Když nemůžete jít za svým snem

Když nemůžete jít za svým snem

Anotace: Mé tělo protestuje proti mému snu.

Černota je kolem mne,
zahvilku mě uhrane.

Proč mi není dovoleno,
dělat co mě baví,
pitomé je to koleno,
vždycky všechno zkazí.

Pocítit jak vítr fouká,
jak mi cuchá vlasy,
místo toho jenom koukám,
nezvládnu to asi.

Beru sílu, odvahu,
bežím za svým snem,
jak vítr triskám do svahu,
však skolena jsem.

Cítím slabost v kolenou,
srdce začlo bušit,
a já padám najednou,
to jsem mohla tušit.

Kolena mě nechtěj nést,
a já k zemi padám,
za co tento krutý trest,
běhání mám ráda.

Proč nemůžu za svým snem,
proč mi není přáno,
vyběhnout si jen tak ven,
v poledne i ráno.

Místo toho jenom pády,
a mizící víra,
to co máme tolik rádi,
nejvíce nás zžírá.
Autor Rozdrcená duše., 02.03.2015
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: MARKO
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeji hodná kolena :)

29.04.2015 23:04:33 | MARKO

Dej si pozor na písmenka... A k textu... Myslím, že ti rozumím... Časem si zvykneš, že něco nemůžeš, nesmíš...

02.03.2015 20:38:30 | Elisa K.

Neboj jsem zvyklá a jinak jen jsme se z toho potřebovala vypsat

02.03.2015 21:02:40 | Rozdrcená duše.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí