Deset tisíc východů slunce

Deset tisíc východů slunce

Anotace: ★★★★★

V krámku zaslíbeném

ošuntělým kobercům a podobiznám retro gaučů

končí strana A

chřadne strana B

na demáči z dužin pomerančů

se mihne jen ten jeden..

jediný..

proslov narušence

 

a pod ním tři či čtyři

vavřínové věnce

z časů, kdy prohrávat bylo lidské

 

a zastávat se slabších

vědecko-fantastické

 

A teď..

mi připomínáš

kolik krás mi v životě scházelo

když si schovávaná hrála na honěnou

a míčem se ve spánku házelo

jako s vybledlým vinylem

 

Začíná strana A

Kvete strana B

na demáči z ryzí dospělosti

se mihne jen ta jedna..

jediná..

 

vzpomínka z budoucnosti

Autor Trapné děťátko, 18.03.2015
Přečteno 247x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, Elisa K., enigman, Robin Marnolli, Petbab, Danaé, Frr, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příjemná:-)

18.03.2015 22:34:07 | Robin Marnolli

Narušence proměň v oběšence
pozvi davy
mají slabost pro popravy

V budoucnosti deska tvá
bude pouze stranou A

18.03.2015 20:39:59 | Danaé

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí