Pěj svou píseň líbeznou

Pěj svou píseň líbeznou

Anotace: ---

Pěj skřivánku

dál píseň svou

pěj známou píseň

líbeznou.

 

V korunách ať život

zase začne žít

kouzlo jara

už tu přeci musí být.

 

Petrklíč do dáli září

brva květů mnoha tváří

a jiné lístky zelené

teplo jara vyžene.

 

I vánek na síle ubírá

ať hladí pouze jemně

komu se srdce nesvírá

když kvete znovu země?

 

Slunce ukáže jak hřeje

a volá všechno listoví

kde svět není bez naděje

tajemství své nepoví.

Autor Rozina, 07.04.2015
Přečteno 368x
Tipy 13
Poslední tipující: Jenda P., adaj, Amonasr, Nikita44, Pamína, Jort, enigman, zdenka, knihomolka, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí