Sonet o třech smutných

Sonet o třech smutných

Anotace: zadaná slova:jabloň, rodina, kamarád, whisky, rybník.

rozkvetlá jabloň stojí pod mým oknem
uvařím elixír, společně si loknem
tvůj dobrý kamarád myslí na mě taky
přehodil lahvičky, tys zůstal na mraky.

místo lásky nápoje přihnul jsi si whisky
kamarád se ukázal, chtěl pro sebe zisky
po jabloni vyšplhal a podvrkl si nožku
a v tom našem rybníku ocáchal se trošku

udělal mi ostudu, vzbudil všechny kolem
celá moje rodina prohnala ho dvorem

a tak jste to holenci oba trochu projeli
být s vámi nebo bez vás? Raděj pomodlím se v posteli

místo vřelých objetí, zůstala jsem sama spát
myslím na to s dojetím, však na co mám teď vzpomínat?
Autor adaj, 03.05.2015
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, knihomolka, MARKO, Jort, Nikita44, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

měla ses místo modlení prohnat dvorkem...

05.05.2015 17:52:24 | enigman

Na to jsem líná.

08.05.2015 21:42:10 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí