Hledání srdcí?

Hledání srdcí?

Anotace: po tmě se zabloudí snáze..

 

Vždy když zhaneš světla

a venku nebe touží

nebo toužíš Ty

mé svědomí se bouří

proti známkám nahoty

 

V Tvých očích jsou hvězdy

a večer venku plápolá

čekáš že mé srdce

to Tvé k sobě zavolá

 

Mému srdci došla slova

došly volné minuty

volání je příliš drahé

a tak dělám drahoty

 

Prázdná sklenka od vína

v Tvých očích jsem nevinná

v očích mých

je tohle hřích

 

Zbývá pár šancí

na uspění

(stejně jako cigaret)

skousnout s vášní

jeden ret

to Tvé vzdechy usměrní

zapálit si

u sklenky

 

Rozšířené panenky

provokace místo slov

na zem padá lehký kov

 

Na zem padá

odpuštění

 

křižovatky rozluštění?

Nikdo nemá přednost

z prava

Vím že nejsem Tvoje 'pravá'

 

Vím že noc

kreslí nám

představy jak moc

ráda vedle Tebe usínám

 

Však důležitější je volba

vedle koho probouzení

 

Tak nejsme jenom

nocí dva lidé poblouznění?

 

 

Autor Lioness, 06.05.2015
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: Jack Santiago, Vyvrženec, MARKO, AndreaM, Frr, jitoush, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí