Dekadentka

Dekadentka

Anotace: Tahle báseň uzavírá..

Ač nejsem v depresi
A ani nejistá
Provádím pokusy
Snažím se zlepšit stav

Který mě okrádá
O moji naději
I když jsem prohrála
S chutí se zasměji

Soudí mě divný sněm
Jak na tom s city jsem
Já můžu říci jen:
Jak Verlaine s Rimbaudem

Že nejsem v depresi?
V zajetí nejistot?
Asi tě stále chci
Můj lartpourlartisto...
Autor Krysařka, 12.05.2015
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí