Prostor pro pocity

Prostor pro pocity

Anotace: ---

Asi nezaslouží potlesk

ani pochvalu

já vím

 

však jsem pouhý člověk

řídící se (ne)rozumem

co s tím

 

dlouho rozum vládl

kázal jak dál žít

pak dál to sotva zvládl

a nechal srdce snít

 

to toužilo a snilo

ač rozum se vzpíral

do toho co chtělo

se vkrádal a vtíral

 

po době dlouhé, táhlé

plné slané vody

si uvědomil náhle

kolik způsobil škody

 

tak nemožné se tedy

skutečností stalo

rozum zanechal bědy

vždyť stačilo tak málo

 

dát prostor také pocitům

dát možnost volně dýchat

je těžké když se musí

hádku srdce s rozumem slýchat

 

nezaslouží potlesk

ani pochvalu

však stejný názor najdou

 

JEN NĚKDY DOST POMALU....

 

Autor Rozina, 16.05.2015
Přečteno 439x
Tipy 8
Poslední tipující: adaj, Frr, Jort, jitoush, MARKO, Amonasr, bogen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně se to čte.

17.05.2015 15:50:25 | adaj

To mě těší, děkuji :)

17.05.2015 17:53:56 | Rozina

Moc pěkné zamyšlení.

17.05.2015 08:17:51 | MARKO

Děkuji...

17.05.2015 17:53:23 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí