Nezhoubné nádory

Nezhoubné nádory

Anotace: xxx

 

Vždycky ses vysmívala nepravidelným tlukotům srdce

vyťukávala si ho do chodníků

a okenních tabulek

a kdokoli prošel kolem

tak z toho

nebo možná z tebe

šílel

 

mačkala si jahody mezi zuby

smála ses že krvácíš

a nikdo ti

chudince malé

nepomůže

 

a teď

když ti v uších mezi vzlyky odbíjí půlnoc

z prázdných výloh na tebe zírají cizí oči

místo rozmazané řasenky je kolem nich rozpitá vina

bolí to

bolí

když z nebe padaj hvězdy

a na rentgenu se tam

v koutku duše

za každou z nich

objeví další

přežitá rakovina. 

Autor Elisa K., 30.06.2015
Přečteno 268x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Laven De Brig, bogen, Frr, Lůca, Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí