poslední kapka

poslední kapka

Anotace: ...

Po nocích horko

nádech nádech

horko horko

 

tam k sobě

a zpátky

 

 

šaty volností hladí

při chůzi tanci

za mnou

zvedají se padají

 

svádí mě poslední kapka rumu

ale na první už nemyslím

 

polknu

 

na sucho

 

 

poslední kapka

 

zůstává na dně

 

Autor Avola, 22.07.2015
Přečteno 276x
Tipy 12
Poslední tipující: Petbab, Jort, Amonasr, kudlankaW, maliska, jitoush, Frr, J's .., hanele m., Nikita44, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí