Noc s vôňou čerstvej čokolády

Noc s vôňou čerstvej čokolády

Anotace: len tak

Sbírka: Bez cukru

 

 

opäť nastáva čas
na myšlienky
ťažšie než sen
ktorý sa sníva
nadránom


na smútok
na bolesť

 

koľkokrát ešte

 

tri moje ja
sa prekrikujú
kto ovládne toto telo

 

štvrté roztiahlo krídla
čierne ako deň
na odvrátenej strane svetla

 

koľkokrát ešte
koľkokrát

 

 

Autor nebech, 26.07.2015
Přečteno 342x
Tipy 22
Poslední tipující: Pamína, Jan Voralberg, Lagedama, Elisa K., Nikita44, MARKO, Amonasr, Lůca, terezkys, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí