Mramorová

Mramorová

Anotace: ...

až tvé líce zítra zase
zavoní panenstvím
ukryju se v záhybech
šedobílé šály
z pavučin upletené
a pračlověčí teplo
prostoupí až do dlaní...

když lijáky chladí temena
a kousky temné hmoty
z včerejší půlnoci
rouhají se bohyním
a naplňují skříňky se srdci
pergamenová tvář
šeptem láme
ticho vakua...

teď studená temnota
z tvých ušních lalůčků
odkapává
na mramorový parapet
usnulas dřív
než tětiva luku
Autor Pablo Kral, 19.08.2015
Přečteno 367x
Tipy 7
Poslední tipující: Nikita44, Jort, Amonasr, just me, Frr, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí