Neříkám

Neříkám

Anotace: vůbec nic

Kdo něco říká, ať si povídá
já zrovna nemám co, proč to říkám?
nezařazeného nevystřídá
někdo, kdo odnikud jde do nikam

řekli to vědecky správně - jdu sám
a v prach se obrátí všechen ten prach
podnikavého podnikání mám
dost, ať se zelení výčtu všech snah

proniknout tam, kde již Někdo dřív byl
chci mnohem dál, nemám zdání až kam
troufalá kreace - nikoliv, zbyl
pozpátku chod, v protiproudu k srážkám

vstřícných svazků urychlených částic
kolájdru svou interakci všanc dám
vylučovací princip je nanic
celočíselný spin - konec srandám
Autor Petbab, 21.09.2015
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Amonasr, Nikita44, A42, To je ONA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí