Jsem

Jsem

Anotace: ...

Jsem po korektuře pocitů,
jsem po nocích beze spánku,
jsem s ním, když nejsi tu,
z mých lží mám na kahánku.

Jsem zmatkem v mé hlavě,
jsem láskou k sobě,
jsem jen další v téhle době,
kdo nežije hravě.

Jsem ohněm, vzplanu díky nim,
hořím, jde ze mne žár,
uléhám k dalšímu a sním,
ano, jsem plná magie a čar.
Autor Kloboučnice, 08.11.2015
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: Krysařka, Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Korektura pocitů - to se mi líbí!

04.01.2016 09:29:53 | Krysařka

Děkuji :)

06.01.2016 17:25:05 | Kloboučnice

tak si ho vyčaruj...

09.11.2015 11:52:30 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí