Lógr

Lógr

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=5a5eJ1NhJ0U

 

Po včerejšku máš střepy v očích

je prvního ledna

sněží

„je dobrý mít se kam vrátit“

v popelnici před domem jsou vyhozený tvoje starý básně

 

zůstaň tu

budeme poslouchat Pink Floyd

svět za tvojí hlavou je plný lží

tak se zamkni a přiskřípni ve dveřích včerejší pláč

 

v bytě vedle neuroticky štěká pes

slyším tě říkat

„polož mi ruce okolo krku a stiskni“

v přibližným intervalu od tří do deseti vteřin

 

piješ studený kafe a stříháš mi prameny vlasů

balíš je do cigaretovýho papíru s troškou tabáku

a schováváš si je na horší časy.

 

 

 

Autor Elisa K., 01.01.2016
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, AndreaM, kudlankaW, Kett, Frr, maliska, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zanechala jistou patinu stesku

na příští časy bez poklesků...

uncle Marty

05.01.2016 19:14:02 | kudlankaW

Básně a umění vůbec by vždycky mělo něco zanechat.
Takže děkuju.

05.01.2016 20:34:07 | Elisa K.

Elízo-tahle je krásná...až zajíkavě..díky za ni..:-D ST

02.01.2016 18:59:00 | Frr

Děkuju.

02.01.2016 20:44:58 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí